Надежда Чакърова бе преизбрана за Обществен посредник на Община Стара Загора От: 30 септември 2021, 15:37В: АКЦЕНТИ, ОБЩЕСТВО За втори мандат с 39 гласа „за“ за обществен посредник на територията на Община Стара Загора беше преизбрана Надежда Чакърова.

Надежда Чакърова бе преизбрана за Обществен посредник на Община Стара Загора От: 30 септември 2021, 15:37В: АКЦЕНТИ, ОБЩЕСТВО  За втори мандат с 39 гласа „за“ за обществен посредник  на територията на Община Стара Загора беше преизбрана Надежда Чакърова.

Надежда Чакърова бе преизбрана за Обществен посредник на Община Стара Загора


За втори мандат с 39 гласа „за“ за обществен посредник  на територията на Община Стара Загора беше преизбрана Надежда Чакърова. Това стана по време на днешната сесия на Общински съвет-Стара Загора.

На гласуване бяха предложени три кандидатури – на Анелия Димова, Надежда Чакърова и Диана Искрева-Идиго. И тримата кандидати бяха изслушани по време на заседанието на Общинския съвет, преди провеждането на тайно гласуване. В изложенията си те споделиха своите виждания за развитието на институцията на обществения посредник.

След тайния вот Надежда Чакърова бе избрана за втори мандат. Преизбирането й за омбудсман на Стара Загора съвпадна и с неин личен празник – днес тя отбелязва рожден ден. Честито!


Надежда Чакърова е родена на 30 септември 1974 г. в Стара Загора. Висшето си образование завършва в Университета за национално и световно стопанство-София, специалност „Финанси“, магистърска степен. Има трудов стаж по специалността си 22 години. Възпитаник е на ГПЧЕ „Ромен Ролан“-Стара Загора, с езиков профил – немски език, английски език.


NBP.bg

 
 
Размер на шрифта: A A A